fbpx

Rotterdam Zuid IJsselmonde Pernis Rotterdam Centrum Overschie Rotterdam Noord Bergschenhoek Utrecht Oudwijk

Kinderdagverblijf Peuterspeelzaal BSO

0
locaties
0
Medewerkers
0
Kinderen

OVER ons

Kwaliteit
Ons aanbod proberen wij aan te laten sluiten aan bij uw opvangvraag. Concreet? Wij spelen met de openingstijden en diensten van onze kinderdagverblijven in op de wensen van ouders en organisaties.

De Droomplaats is de wereld in het klein. We bieden ieder kind een veilige plek, om op ontdekkingsreis te gaan en zich optimaal te ontplooien. Wij hebben onze kijk op opvang en educatie verwoord in een pedagogische opdracht/uitdaging die wij onszelf hebben opgelegd. Hier kunt u dit document inzien.

Onze kinderdagverblijven hebben allemaal hun eigen kenmerken maar wel één gezicht. Voor onze kinderopvang locaties geldt:.

U kunt een plek kopen voor vaste dagen;
U kunt gebruik maken van incidentele opvang in geval van calamiteiten;
52 weken per jaar geopend (Pernis 51 weken), in principe tussen 7.30 en 18 uur *; * Op diverse locaties is verlenging vanaf 06.30 uur en tot 19.00 uur mogelijk. Binnen deze tijden zijn er diverse mogelijkheden in te kopen, Informeer bij ons centraal bureau!
Alle kinderdagverblijven werken binnen bepaalde kaders en pedagogische uitgangspunten. Dit kunt u terug vinden in de pedagogische werkplannen.
Voor uw kinderen is onze kinderopvang een droom en voor u een zekerheid op het gebied van kwaliteit en service.
Wij bewaken onze kwaliteit constant en staan open voor verbeteringen en veranderingen. Een aantal onderwerpen bespreken wij met onze ouderadviescommissies (OAC). Ieder kinderdagverblijf heeft het recht op het instellen van een ouderadviescommissie. Deze commissie regelt de belangenbehartiging van de ouders ten aanzien van medezeggenschap over een aantal beleidsterreinen. De OAC’s mogen op diverse gebieden advies uitbrengen over de voorgenomen besluiten van de organisatie. De OAC is bevoegd ook ongevraagd over de genoemde onderwerpen te adviseren. Wij nodigen ouders van harte uit om toe te treden tot de OAC.

Extern toezicht op kindercentra
Een kindercentrum is verantwoordelijk voor het leveren van kwalitatief goede opvang. De gemeente is verantwoordelijk voor het toezicht op die kwaliteit en schakelt voor het uitvoeren van de inspectie de GGD in als toezichthouder. In opdracht van de gemeente beoordeelt de GGD de kwaliteit van het kindercentrum. Hiertoe toetst de GGD door middel van documenten onderzoek en het bezoeken van locaties, waarbij medewerkers geïnterviewd worden. Ook observeert de GGD in de groepen in verband met de uitvoering van het pedagogisch beleid.

Dit onderzoek vindt gemiddeld eenmaal per jaar plaats. Bij al onze kinderopvang locaties vindt u een link naar het landelijk register kinderopvang met het laatste rapport over het betreffende kinderdagverblijf.

Meldcode, meldplicht en SiSa
Vanaf 1 juli 2013 is het voor elke organisatie die werkt met ouders en kinderen, een wettelijke verplichting om bij zorg, de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling toe te passen.

Sisa is een samenwerkingsplatform van alle professionele organisaties die werken met jongeren.

Ratna M
Lees verder
Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
Marieke D
Lees verder
Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
Ronin B
Lees verder
Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
Shula F
Lees verder
Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
Pascal B
Lees verder
Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
Previous
Next
Open chat
Heb je een vraag?
Hi,

Kan ik je helpen?