fbpx

Buitengewoon

OVER ONZE BSO

Onze buitenschoolse opvang Buitengewoon ligt in een groenrijke omgeving in de Rotterdamse wijk Overschie. De kinderen spelen 90% van de tijd buiten in de grote, groene en speelrijke omgeving van de tuin. Het huis biedt ruimte om te plassen, te spelen en er is een keuken om het eten klaar te maken.

Producten – opvangsoorten : Wij bieden buitenschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 14:45u tot 18:30u en op woensdag van 12:30u tot 18:30u. Wij werken samen met basisschool Park 16hoven en alleen van deze school halen wij kinderen op. Ook is er de mogelijkheid van vakantie opvang.

Het aanbod van onze BSO Buitengewoon in Rotterdam-Overschie is voor de kinderen van 4 tot 12 jaar (en nog kleinere broertjes of zusjes hebben) van onze eigen locatie. Wij hebben 30 plekjes per dag. Wij halen uitsluitend kinderen op van basisschool park16hoven

Met onze bso bieden wij opvang waar kinderen zich veilig en geborgen voelen en waar het gezellig is. Kinderen hebben plezier met elkaar in de groep en leren veel van elkaar. Onze pm-ers hebben zowel oog voor de groep als geheel en voor elk individu in de groep. Ieder kind is anders en wij vinden het heel belangrijk om oog te hebben voor de persoonlijke behoeften van elk kind. Wij willen dat kinderen de BSO als vrije tijd ervaren, een plek waar zij zich kunnen ontspannen na een dag vol inspanning op school.

De BSO moet een plek zijn waarin zij zelf keuzes kunnen maken in wat zij willen doen, met wie zij willen spelen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij voldoende leuke activiteiten bieden waar de kinderen aan mee kunnen doen. Zo willen wij van onze BSO een leuke en uitdagende omgeving maken waar de kinderen graag zijn.

Onze visie is dat buitenschoolse opvang vooral vrije tijd is. Kinderen leren door (samen) te spelen, dus ook tijdens vrije tijd leren kinderen.

Locatiegegevens

Overschiese Kleiweg 519, 3045 PR Rotterdam

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur geopend

Shanice Troenapowiro
E-mail: shanice@dedroomplaats.nl

Lillian van Ophemert
E-mail: lilian@dedroomplaats.nl

Neem een kijkje bij ons binnen

Routebeschrijving

Ratna M
Lees verder
Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
Marieke D
Lees verder
Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
Ronin B
Lees verder
Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
Shula F
Lees verder
Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
Pascal B
Lees verder
Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
Previous
Next
Open chat
Heb je een vraag?
Hi,

Kan ik je helpen?