fbpx

Kiekebos

OVER ONZE peuterspeelzaal

Onze vestiging De Droomplaats Kiekebos ligt in een groenrijke omgeving in de Rotterdamse wijk Overschie. De kinderen spelen 90% van de tijd buiten in de grote, groene en speelrijke omgeving van de tuin. Het huis biedt ruimte om te verschonen, te plassen, te spelen en er is een keuken om het fruit klaar te maken.

De kinderen volgen buiten ons Vroegtijdige Educatie (VE) programma Uk & Puk. De activiteiten sluiten aan bij de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. Daarbij worden de kinderen uitgedaagd tot fantasierijk spel en leren zij omgaan met risicovol spel.

Producten – opvangsoorten :

Wij bieden peuterspeelzaal opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:45u tot 11:45 uur. Ook wordt er halve dag opvang aangeboden van 8:00u tot 13:00 uur.

Dit alles is afhankelijk van de bezettingsmogelijkheden.

Locatiegegevens

Overschiese Kleiweg 519, 3045 PR Rotterdam

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur geopend

Shanice Troenapowiro
E-mail: shanice@dedroomplaats.nl

Lillian van Ophemert
E-mail: lilian@dedroomplaats.nl

Neem een kijkje bij ons binnen

Routebeschrijving

Ratna M
Lees verder
Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
Marieke D
Lees verder
Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
Ronin B
Lees verder
Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
Shula F
Lees verder
Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
Pascal B
Lees verder
Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
Previous
Next
Open chat
Heb je een vraag?
Hi,

Kan ik je helpen?