fbpx

Kiekeboe Overschie

Kinderdagverblijf BSO Peuterspeelzaal

OVER ONZE locatie

Onze kinderopvang vestiging Kiekeboe in Rotterdam, is klein sfeervol kinderdagverblijf, gevestigd naast het verzorgingstehuis Stadszicht van het Laurens. Onze vestiging bestaat uit 3 gebouwen. In het ene gebouw is er ruimte voor 2 babygroepen en in het andere gebouw bevindt zich de dreumes en de peutergroep. In het 3de gebouw hebben we een peuterspeelzaal en BSO. Alle gebouwen zijn omringd door een mooi park en pal naast ons kinderdagverblijf bevindt zich een kinderboerderij. Het dagverblijf is niet te zien vanaf de straat. Wanneer u de parkeerplaats van stadszicht oprijdt, komt u van zelf bij ons dagverblijf.

Onze vestiging kiekeboe heeft een prettige samenwerking met het verzorgingstehuis. Wij gaan regelmatig langs om voor de bewoners te dansen en samen met de bewoners te zingen. Ook komen er af en toe bewoners (begeleid) naar ons kinderdag verblijf, om bijvoorbeeld voor te lezen. We merken voor zowel de bewoners als voor de kinderen dat deze samenwerking heel leuk is.

Ratna M
Lees verder
Mooie en centrale locatie, veel plek om buiten te spelen en in de grote serre/vide. Lieve en professionele leidsters. Er komt af en toe een dansjuf. De leidsters zijn continu goed geweest , @ Cies Sebahat Claudia Conchita Ninita Ilona Djamara en alle andere leidsters, jullie zijn top!
Marieke D
Lees verder
Fijn KDV met erg lieve en betrokken leidsters. Doen leuke activiteiten met de kinderen en zelfs met de allerkleinsten. Ik laat mijn (baby)dochter hier met een gerust hart achter!
Ronin B
Lees verder
Mijn zoontje komt graag op heppie. Hij vindt het erg leuk om met de andere kindjes te spelen. De tuin is 1 van zijn favoriete plekken om te spelen.
Shula F
Lees verder
Het is een fijne veilige plek voor kinderen. Ze hebben veel persoonlijke aandacht en een Flexibele instelling. En ik heb thuis een kind die wou dat het thuis net zo is als op de bso. Dit zegt genoeg!
Pascal B
Lees verder
Wij hebben heel bewust voor Kiekeboe gekozen. Enerzijds vanwege de onbegrensde flexibiliteit. Anderzijds ook vanwege de ligging aan de rand van de stad met de natuur om de hoek in combinatie met de goed doordachte methodes voor de allerjongsten tot en met de peuters. Daarbij nog zeer vriendelijk personeel. Voor ons echt een schot in de roos!
Previous
Next
Open chat
Heb je een vraag?
Hi,

Kan ik je helpen?