fbpx

De Droomplaats WTC

Onze vestiging De Droomplaats Kinderopvang WTC ligt in het centrum van Rotterdam, midden in de drukke winkelstraat Rodezand. Tussen de winkels WE en Subway is er een glazen schuifdeur met daarnaast het bellenblok van De Droomplaats WTC.

 

Wij zijn gevestigd in de voormalige conciërgewoning van het WTC, op de derde verdieping. De locatie heeft een ware metamorfose ondergaan in 2003 en is veranderd in een prachtige kleurrijke sfeervol kinderdagverblijf.In ons pand hebben wij een prachtige serre, 3 groepsruimten, en een afgeschermde buitenruimte. De kinderen kunnen in de buitenruimte veilig klimmen, klauteren, rennen, fietsen, in de zandbak spelen en ‘s zomers in de zwembadjes spetteren.Er wordt gewerkt met kleine groepjes kinderen ingedeeld naar leeftijd en ontwikkeling. 

 

De totale groep van 0 tot 4 jaar wordt verdeeld over de lokalen in het gebouw, waarbij ingedeeld wordt op leeftijd.Er zijn twee babygroepen van 0-18 maanden, twee dreumes groepen van 18 maanden tot ongeveer 3 jaar en een peutergroep tussen de 3 tot 4 jaar. Wij werken ook met het programma Uk&Puk zoals beschreven in het pedagogisch werkplan.

 

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Hele dagopvang van 0 tot 4 jaar
Meer info

Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal

Opvang van 2,5 tot 4 jaar
Meer info

BSO

BSO

Voor en naschoolse opvang van 4 tot 12 jaar
Meer info

Neem een kijkje bij ons binnen

Routebeschrijving

Open chat
Heb je een vraag?
Hi,

Kan ik je helpen?