Vacature Business Developer

Verkoop is het resultaat van een relatie. Een relatie ontstaat na gemiddeld 7 contactmomenten

Werken als Relatiebouwer

Visie prospex

Recruitment afdeling

Wij zijn dus niet op zoek naar coldcallers en product pushers maar naar relatiebouwers.

Als relatiebouwer ben jij verantwoordelijk voor het telefonisch benaderen van potentiële klanten. Je staat in het begin van het salestraject. Wij ontwikkelen inventieve campagnestrategieën waarbij stapsgewijs relevante kennis en inzichten worden gedeeld met de doelgroep. Wij bouwen voor onze klanten aan een meetbare en voorspelbare salesfunnel door gebruikt te maken van benchmark onderzoek, telemarketing, marketing automation en social engagement. Binnen dit proces ben jij een essentieel onderdeel binnen het bouwen van de relatie. De contactpersonen variëren van managers en/of directeuren bij midden klein bedrijven (MKB’ers) of corporates.

In eerste instantie benader je de potentiële klanten om mee te doen aan een marktonderzoek. Wanneer alle informatie verzameld is en de resultaten gebundeld zijn in een zogeheten benchmark rapport benader je de deelnemende bedrijven opnieuw. Je bespreekt kort de resultaten en probeert om een afspraak te maken voor de accountmanager.

Bij het maken van de afspraak maak je een kort maar duidelijk gespreksverslag, zodat de accountmanager goed weet waar hij of zij aan toe is voordat ze aan tafel te zitten bij het bedrijf. Aan jou de taak om te enthousiasmeren, informeren en kwalificeren of de potentiele klant interessant is voor het desbetreffende onderzoek.

 

Jij bent

 •  woonachtig in straal van 50 km van Amsterdam
 •  op zoek naar een baan voor 16 tot 40 uur
 •  beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 & 17:00 (je kan eventueel halve dagen werken)
 •  communicatief, overtuigend & hebt doorzettingsvermogen
 •  enthousiast, ondernemend & een relatiebouwer

Wij bieden jou

 •  Marktconform salaris
 •  Aantrekkelijke bonusstructuur
 •  Trainingen en coaching
 •  Doorgroeimogelijkheden
 •  De mogelijkheid om je salesvaardigheden te ontwikkelen
 •  Bonusevents en vrijdagmiddagborrels
 •  Een gezellige en informele werksfeer

Reiskosten & Salaris

Je ontvangt een reiskosten vergoeding van € 0,19 cent per kilometer. Je ontvangt dit bedrag over woon-werk en werk-werk verkeer met een maximum van 50 kilometer. Indien je woon-werk verkeer minder dan 15 kilometer is heb je geen recht op een reiskostenvergoeding

De uitbetaling van je salaris is maandelijks en je kan ervoor kiezen om je vakantiegeld en dagen op te sparen en op een later tijdstip te laten uitkeren. Je kan er ook voor kiezen om op ZZP basis aan de slag te gaan 

Wil je weten wat je netto verdient? Dit kan je uitrekenen op www.berekenhet.nl

LevelUurloonMaandloon
(obv 40 uur)
Junior11,501.995
Medior12,-2.080
SeniorVanaf € 12,50Vanaf € 2.175

Bonussen

Naast het uurloon kan je bonussen verdienen. Je hebt een target en deze wordt per project bepaald. Als je je target hebt behaald kom je in de bonusstaffel terecht. Deze is oplopend dus hoe meer je verkoopt hoe HOGER de bonus.

Voorbeeld: De target van de telemarketing campagne van Leaseplan is 0.25 afspraken per uur. Dat wil dus zeggen, dat je één afspraak per vier uur moet maken om op target te scoren. Zodra je op target zit, blijf je gewoon in de 100% staffel, waar je je regulier 11,50 verdiend. Stel je voor dat je 32 uur per week werkt en in tijdens duren in staffel 175% komt, dan komt er 3,50 per gewerkt uur bovenop je salaris.

Dus waar je normaal (als junior) met 32 uur per week, €1.472 zou verdienen, krijg je door jou behaalde targets in de 175% staffel, nog eens €448 euro bonus bovenop je salaris. De bonussen worden uitbetaald in gewerkte uren, waardoor je er veel minder belasting over betaald

StaffelBonus per uur
110%0,50
120%1,-
140%2,-
175%3,50
> 175%6,-

Sollicitatieprocedure 

Solliciteren

Heb je interesse? Reageer dan via het onderstaande formulier

Solliciteren
Telefonische Intake

De recruiter Fred Baird of Yasmin Vittali belt je op om de vacature met je te bespreken 

Telefonische Intake
1ste interview

Je komt op kantoor langs in Amsterdam voor een persoonlijk gesprek met de recruiter van onze opdrachtgever

1ste interview
Callcenter vacatures
Proefdagen

Je komt 1 of 2 keer een halve dag meewerken met je nieuwe collega’s

Proefdagen
1ste Werkdag

Gefeliciteerd! 

Je gaat starten als Relatiebouwer bij prospex op kantoor in Amsterdam

Na succescol verloop van de proefdag wordt je eerste werkdag ingepland. Er wordt gekeken naar een passende campagne voor bij jou competenties.

In de eerste weken krijg je informatie over de software waarmee je werkt, algemene communicatie techieken en over het project waar je voor werkt.

1ste Werkdag
Startertraining

Eens per maand, worden de nieuwe kandidaten, die de desbetreffende maand zijn gestart,  samen geroepen om een intensieve ‘starterstraining’ te volgen.

Hierin krijg je gedetailleerde achtergrond informatie over ons bedrijf. Met deze informatie heb je een duidelijk beeld van onze organisatie en kun je stapsgewijs jezelf gaan ontwikkelen in de vorm van het junior/medior/senior systeem.

De Floormanagers Mehmet en Kevin nemen je op sleeptouw en gaan je zo snel mogelijk inwerken tot een een ervaren agent op niveau.

Startertraining

Sollicitatieformulier

2018 © Direct in Dienst BV Alle rechten voorbehouden